Meciul Zilei
Biletul zilei ,pronosticuri si ponturi gratuite pentru pariori.
Spatiu publicitar
De inchiriat spatiu publicitar pe luna sau an, din absolut orice domeniu. Detalii la contact@meciul-zilei.ro sau vizitati pagina de Contact
Reclama | Ghid Ploiesti
Reclame

Zumzi.ro

Jocuri la Bet365

Zumzi.ro

Meciuri Live

Meciuri Live

Meciul zilei recomanda bet365

bet365 oferă clienților noi un bonus de 100% la prima depozitare de până la 200 RON. Pentru o depunere de 200 RON vei primi de la bet365 o sumă echivalentă, de 200 RON. În total după prima depunere vei avea în cont 400 RON. Pentru a beneficia de acest bonus la maxim, trebuie să efectuezi o depunere de 200 RON. Dacă depui de exemplu o sumă de 100 RON, vei obține doar 100 RON ca și bonus. Deschide acu un cont la bet365 si profita de bonusul oferit pentru a plasa gratuit un pariu pe biletul zilei .

Vizitatori Meciul Zilei
free counters

Radio GSP | Meciul Zilei
Zilnic intre orele14:00 -15:00 PARIORI.RO cu Dan Bâra și Dan Chilom.
In cadrul emisiunii pariori.ro se vor discuta si analiza meciuri si va sunt oferite ponturi gratuite pentru ca biletul zilei sa fie castigator.

logo
Atentie
http://www.meciul-zilei.ro NU isi asuma responsabilitate ca aceste meciuri sunt sigure, acestea avand doar titlu consultativ si orientativ. Pariorul isi asuma responsabilitatea in cazul pierderii unei sume de bani pe meciurile propuse pe acest site. Va rugam sa cititi termenii si conditiile inainte de a naviga pe site.

TIPOLOGII DE PARIOR

1.Biletele combo - Ideal este sa jucati pariuri single, chiar daca o crestere in banca se va resimti mai greu. In loc sa jucati patru meciuri de cota 2.00 de exemplu pe un singur bilet jucati-le single impartind miza in patru. Daca pierdeti un meci in cazul biletului pierdeati intreaga suma mizata, in schimb jucand single iesiti chiar cu profit.

2.Lacomia - Toti vrem sa castigam bani multi intr-un timp scurt, acest lucru in 99% din cazuri duce la ruina. Lacomia este una dintre cele mai dese greseli intalnite la pariuri , cu o miza de 2-3 ron se fac bilete cu cote cumulate de 200, 300 etc. La agentiile offline este putin jenant sa jucati 2 ron si sa va duceti a doua zi sa ridicati 10-15 ron. In schimb jucand la agentiile online aceasta ”jena” dispare, pentru ca banii se aduna in cont. Sunt sanse mult mai mari ca tragand linie la finalul unei luni sa aveti profit jucand sa zicem un bilet de cota 10-15, decat unul de cota 200. Daca nu ne credeti deschideti cont la cea mai mare casa de pariuri online bet365 si testati in paralel sa vedeti la ce concluzie ajungeti.

3.Miza incorecta - Este foarte important ca atunci cand jucati un pariu miza sa nu reprezinte un procent mare de banca sau sa ajusteze mizele in functie de ”forma” avuta. Sunt persoane care dupa ce au doua trei pariuri corecte la o miza fireasca dubleaza sau chiar tripleaza miza. Un pariu pierdut cu o astfel de miza duce la pierderea profitului obtinut de pe urma celorlalte pariuri castigate. Miza trebuie sa fie aceeasi (sa se incadreze intr-un interval, care foarte foarte rar ar trebui depasit).

Bet365
ClickLink.ro Sport
2013 © Copyright Meciul-zilei.ro - Toate drepturile rezervate.